Programma Dag van de Munt 2015 bekend!

21 mei 2015

Op zaterdag 13 juni vindt de 23e editie van de Dag van de Munt plaats, dé muntbeurs van Nederland bij de Koninklijke Nederlandse Munt! De dag staat volledig in het teken van de populaire coincard. Naast de reguliere Dag van de Munt uitgiften is op deze dag ook een nieuwe officiële coincard uitgifte te koop!
Het onderwerp van de uitgifte houden we nog even geheim, maar houd knm.nl in de gaten: vanaf volgende week starten we een actie waarmee u zelf het thema kunt raden! En uiteraard kans maakt op een mooie prijs.


Dag van de Munt uitgiften:

Dag van de Munt set 2015
Vierde deel van de vijfdelige serie Innovatieve munttechnieken, inclusief speciale penning van CuNi. Dit jaar met het thema Multi View Minting: een munttechniek die het mogelijk maakt om op één muntzijde meerdere afbeeldingen op dezelfde plek aan te brengen. Er is altijd slechts één afbeelding zichtbaar. Door de munt te bewegen, kunt u ook de andere afbeeldingen zien.

Muntrolpakket 2015
Muntrollen van alle 8 denominaties 2015 in circulatiekwaliteit. Deze munten worden, op de 5 eurocent na, niet in omloop gebracht.

Vrede en Vrijheid penning Special Edition in Messing in Hartberger
Na het succes van de Koningspenning geven we ook dit jaar een penning uit in de vorm van een exclusieve editie in messing uit, verpakt in bedrukte Hartberger verpakking. Uitsluitend verkrijgbaar tijdens de Dag van de Munt 2015!
Daarnaast wordt ook de - zeer beperkt beschikbare - Holland Coincard 2015 aangeboden zolang de voorraad strekt.

Activiteiten
Uiteraard zijn alle prominente munthandelaren aanwezig op de muntbeurs. Andere activiteiten:
- Bezoekerspenning: deze penning kunt u zelf slaan!
- Uniek kijkje achter de schermen in de productie en de Eerste Slag ruimte van de Koninklijke Nederlandse Munt
- Signeersessies met Muntmeester Maarten Brouwer
- Ontmoet de mensen die uw vragen beantwoorden: onze Klantenservice
- Speciale kamer boordevol met coincards én een speciale beursaanbieding!

Deze editie zijn er twee ingangen om wachttijden zoveel mogelijk te minimaliseren. Er is een snelle ingang voor mensen die niet voor de speciale uitgiften komen. Iedereen die wel de Dag van de Munt-uitgiften wilt bemachtigen kan de reguliere ingang gebruiken.

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws en updates over de Dag van de Munt 2015! En laat via Facebook weten of u erbij bent.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close