Speciale penning Muntmanifestatie | Laatste exemplaren online beschikbaar

17 september 2016

Bestel nu de laatste exemplaren van de speciaal voor de Muntmanifestatie ontwikkelde penning in Munthouder! De penning staat in het teken van 200 jaar Huidige Muntwet: op 18 september 1816 werd een Muntwet aangenomen waarmee de onderverdeling van de gulden in 100 cent werd vastgelegd. Hiermee werd het decimale muntstelsel in Nederland ingevoerd. Vanaf 1816 wordt de gulden niet langer onderverdeeld in 20 stuivers, maar in 100 centen.

De officiële uitgifte werd vandaag aangeboden op de Muntmanifestatie in Houten. De laatste exemplaren worden nu online aangeboden, wees er snel bij want op=op!

De 200 jaar Muntwet penning 2016 in Munthouder is onderdeel van de officiële Munthouder Catalogus van de Koninklijke Nederlandse Munt.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close