Start de collectie 200 jaar Koninkrijk met de uitgifte 'Grondwet 1814-1848'

26 maart 2014

Op zaterdag 29 maart 2014 bestaat de Nederlandse Grondwet precies 200 jaar. Daarom wordt in Nederland het Grondwetfestival gevierd én heeft de collectie 200 jaar Koninkrijk Zwaar verzilverd in coincard een nieuwe starter: 'Grondwet 1814-1848'.

200 jaar Koninkrijk – Zwaar verzilverd in coincard staat geheel in het teken van de verjaardag van ons Koninkrijk! De serie is aantrekkelijk voor jong en oud, geschiedenisliefhebber en oranjefan, en iedereen die een binding met Nederland heeft. Met 12 oer-Nederlandse uitgiften: van de Slag bij Waterloo, via het Defilé/ Koninginnedag, de Elfstedentocht en Sinterklaas naar de Grondwet en het Vredespaleis.

Sluit deze collectie nu af en ontvang bovendien de inmiddels uitverkochte bijzondere 2 euro 200 jaar Koninkrijk in BU-kwaliteit gratis bij uw 12e levering! Bekijk en bestel deze collectie >


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close