Terugblik World Money Fair 2012

06 februari 2012

Afgelopen weekend is de 41ste editie van de World Money Fair in Berlijn gehouden. De World Money Fair is een internationale muntenbeurs met een lange historie. De eerste dertig jaar in Basel, nu al ruim 10 jaar in Berlijn.

Dit grootste numismatische evenement ter wereld was dit jaar wederom een groot succes waar vele bezoekers op af kwamen. De speciaal voor deze beurs ontwikkelde World Money Fair set 2012 met het thema ‘Dutch DJ’s’ was een primeur in Berlijn. Binnen 40 minuten was de muntset uitverkocht. Volgend jaar staat het thema ‘Dutch Fashion’ centraal.

De Nederlandse 2 euro ’10 jaar Euro’ 2012 in BU-kwaliteit werd op de beurs aangeboden en was binnen 2 uur uitverkocht. Al met al een zeer geslaagde beurs! Bekijk hieronder een foto-impressie van de beurs.< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close