Themaset 2013 uitverkocht

04 oktober 2013

De Themaset 2013 De laatste Koninginnedag is in iets meer dan een week uitverkocht. Sinds de aankondiging van de abdicatie op 28 januari 2013, merkt de Koninklijke Nederlandse Munt dat de vraag naar de nog beschikbare munten van Koningin Beatrix enorm is toegenomen. Veel verzamelaars en liefhebbers van het Koningshuis willen graag nog een aandenken aan de Koningin en hun verzameling completeren.

In de webshop van de Koninklijke Nederlandse Munt kunt u de nog beschikbare munten van Beatrix terug vinden, van de bekende Ninaber gulden tot de bekende 50 gulden stukken.

De allerlaatste euromunten van 2013 met Koningin Beatrix zijn nog beschikbaar in de BeNeLuxset 2013 en de Abdicatieset 2013 deel I.

Ook de eerste munten van Koning Willem-Alexander vallen in de smaak in binnen- en buitenland. Dit jaar zijn er van Koning Willem-Alexander 3 munten verschenen: het Koningstientje, het Rietveld Vijfje en het Vredespaleis Vijfje. U kunt nu nog eenvoudig beginnen met het verzamelen van de munten van Willem-Alexander.

Abonnement
Heeft u de Themaset 2013 gemist, dan kunt u voor komende jaren het beste een abonnement afsluiten op deze uitgifte. Met een abonnement bent u verzekerd van de levering en krijgt u de uitgifte volledig automatisch toegezonden.

NVMH
De themaset 2013 is mogelijk nog wel beschikbaar bij de leden van de NVMH.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close