Twee uitgiften van de muntrolpakketten in 2011

16 maart 2011

Dit jaar verschijnen 2 verschillende muntrolpakketten op de Dag van de Munt. Naast de reguliere uitgifte van de muntrolpakketten, geeft de Koninklijke Nederlandse Munt ook een speciale uitgifte van het muntrolpakket uit met daarin een extra rol met de 2 euro Erasmus. Dit pakket bevat dus 2 rollen met 2 euro’s, waarvan één met de speciale 2-euro Erasmus en één rol met de reguliere 2-euro. Net als in 2009 met de 2 euro EMU munt.

In tegenstelling tot eerdere berichten in de markt bevatten de muntrolpakketten van 2011 dus geen gemengde 2 euro muntrollen met Erasmusmunten en reguliere 2 euro munten.

De muntrolpakketten zijn uitsluitend beschikbaar op 18 juni op de Dag van de Munt. Oplage en prijzen worden voorafgaand aan de Dag van de Munt bekend gemaakt, hou voor meer informatie www.knm.nl in de gaten.


 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close