Uitlevering Tulpen Vijfje

03 april 2012

Het Tulpen Vijfje in Zilver Proof, in circulatiekwaliteit in coincard en de Zilveren Tulpen Kleurset worden vanaf vorige week dagelijks uitgeleverd. Abonnees ontvangen de uitgiften eerder in huis dan klanten die een losse bestelling hebben geplaatst.

De uitlevering van het Tulpen Tientje in Goud Proof heeft vertraging opgelopen. Op dit moment zijn we druk bezig met de productie van de munt. We hebben meer tijd nodig dan gepland om het Tulpen Tientje te produceren. Er wordt veel aandacht besteed om deze munt, welke handmatig en stuk voor stuk wordt geslagen, op een kwalitatief hoogstaand niveau te produceren. Maarten Brouwer gaf in zijn speech tijdens de Eerste Slag van het Tulpen Vijfje in de Keukenhof aan: ook al is het ontwerp relatief eenvoudig, technisch gezien is het een zeer complexe munt.

De munt in BU-kwaliteit en de munt in rol hebben ook vertraging opgelopen, we doen onze uiterste best om deze zo snel mogelijk gereed te hebben. Wij verwachten deze munt in de loop van april uit te leveren. Wij houden u op de hoogte.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close