Upload uw 2 euro ontwerp!

05 mei 2011

Zoals in onze eerdere berichtgeving is vermeld is in januari 2012 de euro 10 jaar door ons in gebruik. Om dit te vieren wordt in alle 17 lidstaten van het eurogebied een jubileummunt van 2 euro in circulatie gebracht. Deze munt krijgt een gemeenschappelijk ontwerp op de nationale zijde. Inwoners van de EU-lidstaten die de euro als munt heeft, en minimaal 12 jaar oud zijn, kunnen tot 20 mei een ontwerp indienen. Uit alle ingestuurde ontwerpen wordt één ontwerp gekozen en deze wordt dan in 2012 in circulatie gebracht.

De officiële website waar u het euromunt-sjabloon kunt downloaden om uw eigen ontwerp te maken en vervolgens kunt uploaden is www.eurocoin-competition.eu.

De Koninklijke Nederlandse Munt juicht alle inwoners van Nederland toe een ontwerp in te sturen. Het is natuurlijk bijzonder als een Nederlands ontwerp zou winnen. Voor wat inspiratie, neem een kijkje in onze webwinkel.

Succes met ontwerpen!


 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close