Vandaag online bestelbaar: de Eerste Dag-uitgifte van het ‘de Nederlandsche Bank’ Vijfje

27 maart 2014

Vandaag om 10.00 uur verrichtte Klaas Knot, de president van de Nederlandsche Bank, de ceremoniële Eerste Slag van het ‘de Nederlandsche Bank’ Vijfje. Ook voor deze herdenkingsmunt geeft de Koninklijke Nederlandse Munt aansluitend aan de ceremonie de Eerste Dag-uitgifte uit. Deze is vandaag van 12.00 tot 00.00 uur voor het eerst online bestelbaar op www.knm.nl. (Oplage nog nader te bepalen; maximaal 1 per persoon.)

De Eerste Dag-uitgifte wordt niet meer verkocht bij het muntgebouw in Utrecht. Op deze manier geeft de Koninklijke Nederlandse Munt iedereen een kans om dit bijzondere verzamelaarsproduct te bemachtigen. Morgen, op 28 maart, wordt hier bekendgemaakt wat de uiteindelijke oplage van de Eerste Dag-uitgifte is.

Inmiddels is de Zilveren 'de Nederlandsche Bank' Kleurset uitverkocht en is meer dan 85% van de oplage van de munten in de kwaliteiten BU, Zilver Proof en Goud Proof verkocht. Wees er snel bij en bestel uw favoriete kwaliteit >


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close