Vrouw verkoopt per ongeluk asbak met daarin 25.000 euro

15 juni 2011

Uit het nieuws:

Kristel Van Daele uit het Belgische Hoboken dacht er goed aan te doen de oude rotzooi eens van de hand te doen op een rommelmarkt.

Ze wist daar een oude asbak te verkopen voor 4 euro. Maar wat de 34-jarige vrouw niet wist, is dat haar moeder de oude asbak jarenlang had gebruikt als spaarpot.

Toen Kristel de marktwinst met haar moeder aan tafel deelde, brak het angstzweet bij moeders letterlijk uit. In de asbak bleek ruim 25.000 euro te zitten die haar moeder jarenlang tussen de vieze tabakslucht had gespaard.

Direct werd de media gealarmeerd, om zo mogelijk de koper van de asbak te achterhalen. Wonder boven wonder kwam die zich melden bij de familie met het pak geld in een envelop. De 26-jarige koper hoefde geen beloning, maar wilde de asbak wel houden tot grote blijdschap van de Van Daeltjes.

Bron: www.blikopnieuws.nl


 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close