WK-actie Oranje Geluksdubbeltje

06 juli 2014

Helaas, Oranje is niet door naar de finale! We maken binnenkort de winnaars van de Zilveren Mascotte Brazilië 2014 bekend.

Bent u een van de gelukkige bezitters van het inmiddels geheel uitverkochte Oranje Geluksdubbeltje 2014? Dan is dit het moment om hem in te zetten. Leg uw Oranje-moment mét uw Oranje Geluksdubbeltje vast op een foto, stuur hem in en maak kans op een leuke prijs! De foto’s worden op facebook geplaatst en onder de inzendingen wordt twee maal de Zilveren Mascotte Brazilië 2014 verloot!

Hoe doe ik mee?
1. Maak een foto van een Oranje-moment, bijvoorbeeld tijdens de wedstrijd, en zorg dat uw Oranje Geluksdubbeltje goed in beeld is!
2. Stuur* hem, samen met uw naam en telefoonnummer, in naar online@knm.nl. U schrijft zich hiermee automatisch in de voor nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt.
3. De foto’s worden geplaatst op de facebook pagina van de Koninklijke Nederlandse Munt: bekijk ze daar allemaal en like de leukste foto’s!
4. Uit alle inzendingen worden 2 winnaars van een Zilveren Mascotte Brazilië 2014 getrokken.
5. De actie loopt zolang Oranje nog in het WK zit! U kunt zo vaak meedoen als u wilt: iedere afwijkende foto is een aparte inzending.

Wanneer komt mijn foto op facebook?
Maandag 16 juni worden de eerste foto’s op facebook gezet, daarna volgt regelmatig tot het einde van de actieperiode een nieuwe update!* Door uw foto in te sturen gaat u automatisch akkoord met de actievoorwaarden.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close