Waarnemend Muntmeester

04 december 2015

Na een dienstverband van bijna 15 jaar treedt Muntmeester Maarten Brouwer terug als Algemeen Directeur bij de Koninklijke Nederlandse Munt. Zijn functie is met ingang van 1 december 2015 ad interim overgenomen door Kees Bruinsma. Hij zal zich de komende periode met name concentreren op het uitwerken en implementeren van de nieuwe strategie om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Met de komst van een waarnemend Muntmeester zal er ook op numismatisch gebied iets wijzigen. Waarnemend Muntmeesters gebruiken het muntmeesterteken van hun voorganger met daarbij een kleine aanpassing. Dat betekent dat vanaf heden aan het muntmeesterteken Koerszettende Zeilen een ster wordt toegevoegd.
In 2015 slaat de Koninklijke Nederlandse Munt een gelimiteerd aantal munten met het waarnemend muntmeesterteken. De uitgifte waarin deze munten zullen verschijnen, is nog in ontwikkeling. In de loop van volgend jaar wordt hier meer bekend over gemaakt.

Gedurende de periode van de waarnemend Muntmeester wordt op alle Nederlandse munten en penningen het waarnemend muntmeesterteken geslagen. Begin 2016 maken wij het assortiment voor het komende jaar bekend. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close