World Money Fair 2011 van start

28 januari 2011

Vanmorgen om 10 uur is de World Money Fair 2011 in Berlijn vliegend van start gegaan. De bezoekersaantallen zijn hoog, de beursvloer stroomde vanmorgen direct vol.

De stand van de Koninklijke Nederlandse Munt wordt ook goed en enthousiast bezocht. De bijzondere 2 euro Erasmus in BU-kwaliteit wordt hier geïntroduceerd en verkocht.

De speciaal voor deze beurs ontwikkelde World Money Fair set 2011 met het thema ‘Typisch Holland’ is ook een primeur in Berlijn, en blijkt al snel een gewild verzamelaarsset. Dutch Design is de eerste in een reeks van 5 jaar, met vijf onconventionele ‘Typisch Holland’ onderwerpen. De set is exclusief verkrijgbaar op de World Money Fair: degrootste muntenbeurs ter wereld.

Bezoek ons in onze stand B2!

Meer info: officiële World Money Fair website.

world money fair 2011


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close