World Money Fair 2013

31 januari 2013

Ook dit jaar zal de Koninklijke Nederlandse Munt weer aanwezig zijn op de 42ste editie van de World Money Fair in Berlijn. De beurs vindt plaats van 1 februari tot 3 februari 2013. De World Money Fair is het grootste numismatische evenement ter wereld waar munthuizen, banken en verzamelaars samenkomen.

De Koninklijke Nederlandse Munt geeft net zoals voorgaande jaren, een speciaal voor deze beurs ontwikkelde World Money Fair set uit. De set is het derde deel in de serie ‘Typisch Nederlands’ met ‘Dutch Fashion’ als thema voor 2013. De verpakking van de set is voorzien van foto’s van de bekende ontwerpers Mart Visser en Marlies Dekkers. Oplage slechts 500 stuks. Het verkoop startschot van deze unieke set zal plaatsvinden op 1 februari om 10.00 uur. De gehele oplage zal verdeeld worden over 3 dagen en zal naar verwachting snel uitverkocht zijn.

Wij hopen u uiteraard te zien in Berlijn!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close