Accessoires

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Accessoires & cadeaus

Alle accessoires & cadeaus vindt u hier op één plek. Bij de Koninklijke Nederlandse Munt maken we het verzamelen graag extra makkelijk voor alle verzamelaars. Zo kunt u natuurlijk eenvoudig en snel uw verzameling compleet maken, door de gewenste munten te vinden. Of u nu zoekt naar een van de gouden munten, een zilveren exemplaar of een van de historische munten: deze zijn allemaal te vinden in de webshop. Natuurlijk wilt u uw nieuwste aanwinsten zo goed mogelijk bewaren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Met een uitgebreid aanbod van de beste munthouders, albums en andere accessoires & cadeaus weet u zeker dat u het perfecte product vindt. Bekijk hier snel de uitgebreide mogelijkheden.

Accessoires

Bent u op zoek naar een verzamelmap voor uw coincards of wilt u een andere manier om uw nieuwste schatten op te bergen? In onze accessoires vindt u altijd waar u naar op zoek bent. U kunt hier onder andere een album aanschaffen voor uw buitenlandse 2 euromunten, maar ook voor andere euromunten die u aan uw collectie heeft toegevoegd.  Op onze pagina met accessoires vindt u daarnaast ook nog bruikbare boeken en catalogi, waarmee u op de hoogte blijft van munten in binnen- en buitenland.

Cadeaus

Iemand blij maken met penningen en munten? Kijk dan eens naar de cadeaus die u online kunt vinden. Misschien kent u een fervent muntverzamelaar die zijn of haar collectie uit wil breiden: in dit geval is een cadeaukaart van de Koninklijke Nederlandse Munt een uitstekend idee. Hiermee kan de verzamelaar in kwestie zelf bepalen wat te kopen. Ook een leuk geschenk: manchetknopen in de vorm van een 10 cent munt, het dubbeltje. Bekijk deze en nog veel meer handige en leuke accessoires & cadeaus in onze webshop. Alles wat u nodig heeft voor uw verzameling vindt u bij de Koninklijke Nederlandse Munt.