Adventskalender 2022

€ 69,95
Adventskalender 2022

Adventskalender 2022

€ 69,95
  • Met 4 unieke penningen voor 4 adventszondagen
  • Vol verwachting aftellen naar Kerst
  • Geïnspireerd door kerkramen en echte Kersttradities
  • Slechts 250 stuks verkrijgbaar
  • In glanzende BU-kwaliteit
Leverbaar vanaf 10 november
Uitgebreide beschrijving en specificaties

Deel dit product

De geur van verse dennennaalden, de heerlijke smaak van warme chocolademelk en de feestelijke versiering in huis: Kerst komt er weer aan! Met de eerste adventszondag om de hoek kunt u alvast starten met het aftellen naar de mooiste tijd van het jaar.
 
Het Advent seizoen is een tijd van hoop, verwachting en liefde. Het is de tijd die we het liefst spenderen met onze dierbaren. Om de adventszondagen nog specialer te maken, brengt de Koninklijke Nederlandse Munt een adventskalender uit.
 
Ontwerp
De Adventskalender heeft een bijzondere verpakking. Het gebouw van de Koninklijke Nederlandse Munt staat hierop afgebeeld. De Dutch Vault opent voor u maar liefst vier deuren. Deze vier deuren vertegenwoordigen de vier adventszondagen. Achter elke deur vindt u een unieke penning, geïnspireerd door kerkramen en bekende Kerst tradities.
 
De adventszondagen voor Kerst 2022 zijn 27 november, 4 december, 11 december en 18 december. De eerste penning voor de eerste Advent zondag symboliseert hoop: de perfecte manier om dit seizoen te starten. De tweede penning creëert de perfecte sfeer voor Sinterklaas. Voor de derde adventszondag ontvangt u een bijzondere beschermengel voor volgend jaar. De laatste penning zorgt er voor dat u helemaal in de kerstsferen komt!
Meer informatie
Artikelnummer 0115498
Metaal Cu/Ni
Gewicht 15,5 g
Diameter 33 mm
Rand Glad
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage 250