Jaarset Nederland 2021 BU-kwaliteit

€ 26,95
Jaarset Nederland 2021 BU-kwaliteit

Jaarset Nederland 2021 BU-kwaliteit

€ 26,95
Ontdek de hoogtepunten van Utrecht
  • Unieke kans! Nederlandse euromunten 2021 niet in omloop
  • Met alle acht euromunten 2021 in glanzende BU-kwaliteit
  • Voorgaande BU-sets van de serie ‘Nederlandse Steden’ zeer geliefd!
  • Slechts 12.500 sets beschikbaar
  • Maakt deel uit van de Nationale Collectie®
Uitgebreide beschrijving en specificaties

Deel dit product

In 2021 is er vanuit De Nederlandsche Bank geen vraag naar nieuwe euromunten omdat er nog genoeg Nederlands muntgeld in omloop is. U zult dan ook geen Nederlandse euromunten met het jaartal 2021 tussen uw wisselgeld aantreffen. Met de Jaarsets van de Koninklijke Nederlandse Munt bent u wel verzekerd van alle acht Nederlandse euromunten van 2021. Een unieke kans! De Jaarset Nederland 2021 in BU-kwaliteit is het vijfde en laatste deel van de succesvolle serie ‘Nederlandse Steden’ en draait om Domstad Utrecht. Maak uw serie compleet!

Ontdek Utrecht
Met meer dan 350.000 inwoners is het centraal gelegen Utrecht de vierde gemeente van Nederland. Het oude en gezellige centrum van de stad staat bekend om de karakteristieke werfkelders langs de vele grachten. Bijna overal in de binnenstad kunt u zich oriënteren op de monumentale, gotische Domtoren: hét icoon van Utrecht. De Domstad kent tal van bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud. U kunt uw winkelhart ophalen in het vernieuwde Hoog Catharijne, een dansje wagen in TivoliVredenburg en de allerkleinsten kunnen hun ogen uitkijken in het nijntje museum. Bovendien is het Muntgebouw, dat tot maart 2020 als het onderkomen van de Koninklijke Nederlandse Munt fungeerde, in Utrecht te vinden.

Brilliant Uncirculated (BU)
BU-munten zijn de eerste munten die met een nieuwe muntstempel worden geslagen, waardoor ze meer glimmen dan de munten in uw portemonnee. In de Jaarset 2021 in BU-kwaliteit vindt u alle acht Nederlandse euromunten van 2021 in glanzende Brilliant Uncirculated-kwaliteit. In de verpakking leest u leuke en interessante feitjes over de stad Utrecht, in het Nederlands én het Engels.
Wilt u ieder jaar verzekerd zijn van de Jaarset Nederland BU-kwaliteit? Sluit dan een abonnement af! 
Meer informatie
Artikelnummer 0110069
Metaal Divers
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 3,88 euro
Oplage 12.500