Jaarset Nederland 2021 UNC-kwaliteit

€ 9,95
Jaarset Nederland 2021 UNC-kwaliteit

Jaarset Nederland 2021 UNC-kwaliteit

€ 9,95
Ontdek de hoogtepunten van Utrecht
  • De enige Nederlandse Jaarset in UNC-kwaliteit
  • Unieke kans! Nederlandse euromunten 2021 niet in omloop
  • Voorgaande UNC-sets van de serie ‘Nederlandse Steden’ geheel uitverkocht!
  • Oplage maximaal 17.500 stuks
  • Maakt deel uit van de Nationale Collectie®
Uitgebreide beschrijving en specificaties

Deel dit product

In 2021 is er vanuit De Nederlandsche Bank geen vraag naar nieuwe euromunten omdat er nog genoeg Nederlands muntgeld in omloop is. U zult dan ook geen Nederlandse euromunten met het jaartal 2021 tussen uw wisselgeld aantreffen. Met de Jaarsets van de Koninklijke Nederlandse Munt bent u wel verzekerd van alle acht Nederlandse euromunten van 2021. Een unieke kans! De Jaarset Nederland 2021 in UNC-kwaliteit is het vijfde en laatste deel van de succesvolle serie ‘Nederlandse Steden’ en draait om Domstad Utrecht. Maak uw serie compleet!

Ontdek Utrecht
Met meer dan 350.000 inwoners is het centraal gelegen Utrecht de vierde gemeente van Nederland. Het oude en gezellige centrum van de stad staat bekend om de karakteristieke werfkelders langs de vele grachten. Bijna overal in de binnenstad kunt u zich oriënteren op de monumentale, gotische Domtoren: hét icoon van Utrecht. De Domstad kent tal van bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud. U kunt uw winkelhart ophalen in het vernieuwde Hoog Catharijne, een dansje wagen in TivoliVredenburg en de allerkleinsten kunnen hun ogen uitkijken in het nijntje museum. Bovendien is het Muntgebouw, dat tot maart 2020 als het onderkomen van de Koninklijke Nederlandse Munt fungeerde, in Utrecht te vinden.

Uncirculated (UNC)
Munten die voor de omloop zijn geslagen, maar niet in omloop worden gebracht, krijgen de kwaliteit uncirculated/ongecirculeerd (UNC). Tijdens de productie worden de munten in een metalen vergaarbak opgevangen. In 2021 gaat er geen enkele Nederlandse euromunt in circulatie, u zult deze dus niet tussen uw wisselgeld vinden! De Jaarset Nederland in UNC-kwaliteit bevat alle acht Nederlandse euromunten van 2021.
 
Wilt u ieder jaar verzekerd zijn van de Jaarset Nederland UNC-kwaliteit? Sluit dan een abonnement af!
Meer informatie
Artikelnummer 0111533
Metaal Divers
Kwaliteit Uncirculated
Nominale waarde 3,88 euro
Oplage 17.500