Coincards

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Coincards

Coincards aan uw verzameling toevoegen? Op deze pagina vindt u alle coincards van de Koninklijke Munt en is het altijd mogelijk om gemakkelijk en snel de nieuwste coincard te vinden. Een coincard is verkrijgbaar in verschillende soorten. De vorm is altijd hetzelfde, maar de inhoud is verschillend. Zo brengen we onder andere 2 euro coincards uit, waarbij een 2 euromunt in de houder prijkt. Het komt ook voor dat er andere Nederlandse munten in de munthouder zitten, bijvoorbeeld om een bepaald jubileum te vieren. Dit zijn unieke coincards met een gelimiteerde oplage, waardoor u zeker weet dat u voor een zeer bijzonder exemplaar kiest. Daarnaast vindt u ook uitvoeringen van deze uitgifte met daarin een penning, welke een speciale link heeft met erfgoed, sport of geschiedenis. Daarnaast brengen we ook een coincard uit als onderdeel van een herdenkingsmunt.

Ontdek welke waarde coincards hebben

De coincard is een pasvormige munthouder waar een penning of munt in zit verpakt. De Koninklijke Nederlandse Munt brengt jaarlijks meerdere coincards uit, gelinkt aan verschillende onderwerpen. Deze kunt u gemakkelijk bewaren in het hiervoor bestemde coincard album, de Coincard Catalogus. Om ervoor te zorgen dat uw collectie altijd in de beste status blijft, zijn er diverse accessoires die hier perfect van toepassing zijn.

Veel mensen vragen zich af welke waarde coincards hebben. Deze uitgiften van de Koninklijke Nederlandse Munt zijn in sommige gevallen een wettig betaalmiddel. Zo is bij de herdenkingsmunten een coincard 5 euro waard, maar bij andere coincards kan dit verschillen afhankelijk van de munten in de verpakking. Een penning van de Koninklijke Nederlandse Munt heeft geen nominale waarde maar heeft wel verzamelwaarde. Veel mensen schaffen deze producten dan ook aan om hun verzameling compleet te houden. Ook kan een bepaald onderwerp u aanspreken waardoor het interessant is om deze uitgifte te kopen.