Gouden Munten

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Gouden munten

Interesse in de aankoop van gouden munten? Steeds meer mensen kiezen voor de aankoop van goud en de Koninklijke Nederlandse Munt is dan ook dé plek om het product te vinden dat bij u past en dat aan uw wensen voldoet. Op deze pagina vindt u alle gouden munten in ons assortiment. U kunt op elke munt klikken en alle belangrijke informatie bekijken, zoals de specificaties met het goudgehalte en het gewicht. Ook leest u meer over de munt zelf, zoals het onderwerp waar het aan verbonden is, het ontwerp en de oplage. Goud wordt bij de Koninklijke Nederlandse Munt altijd in gelimiteerde oplages geslagen. Dit betekent dat u gegarandeerd een speciale munt aanschaft. Bestel uw uitgifte in goud vandaag nog online.

De meeste mensen weten dat gouden tientjes te koop zijn bij de Koninklijke Nederlandse Munt. Dit zijn de tien euromunten in goud die worden uitgebracht voor een herdenkingsmunt. Verzamelaars die een mooie en kwalitatieve munt willen aanschaffen van dit edelmetaal met een belangrijk verhaal omtrent maatschappij, geschiedenis of een jubileum, kunnen hier dan ook altijd terecht.  Gouden munten voor bijvoorbeeld de KNRM of COC bieden het beste van twee werelden: topkwaliteit goud én een bijzonder verhaal. Het complete aanbod van interessante gouden maar ook zilveren munten is op onze website te bekijken.

Historische uitgiften in goud

Wilt u liever oude gouden munten kopen? Ook dit vindt u terug in het uitgebreide assortiment van de Koninklijke Nederlandse Munt. Oude munten van goud zijn altijd in trek en dat niet in de minste plaats vanwege de historische waarde die deze munten met zich mee brengen. Hoe mooi is het om een munt van tientallen of honderden jaren oud in uw bezit te hebben? Kijk ook eens naar onze herslagen: eeuwenoude munten die vroeger werden gebruikt in de overzeese handel worden nu door ons herslagen in de allerhoogste kwaliteit goud.