Muntsets

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Muntsets

Muntsets van de Koninklijke Nederlandse Munt zijn in verschillende uitvoeringen aanwezig, maar hebben bijna altijd iets gemeen: ze bevatten alle Nederlandse euromunten van het betreffende jaar. Met een muntset bent u ervan verzekerd alle euromunten in één keer in uw bezit te hebben. In welke vorm u dit het liefste doet, is helemaal aan u. Zo kunt u kiezen voor een van de Jaarsets. Dit is een speciale euromunten set die jaarlijks in drie uitvoeringen verschijnt.

Deze set met munten is verkrijgbaar in BU-kwaliteit, Proof-kwaliteit en UNC-kwaliteit. De BU-kwaliteit betekent dat de munten met een nieuwe stempel zijn geslagen en dus mooi glanzend zijn. Bij de Proof-kwaliteit muntset krijgt u naast de euromunten ook een unieke penning. De muntsets zijn een perfecte manier om iemand een uniek en attent geschenk te geven. Hoe mooi is het om een verjaardag, jubileum of een geboorte te vieren met een muntset?

Themaset met Koninklijk tintje 

U kunt daarnaast ook kiezen voor een muntset met een Koninklijk thema: ons Themaset is een van de meest geliefde muntsets. Deze set bevat in de eerste plaats alle 8 Nederlandse euromunten, maar met deze set verzamelt u ook bijzondere penningen: ieder jaar zit er een nieuwe bij. De Themaset staat altijd in het teken van het Koninklijk Huis, zoals Koninklijke verjaardagen of bijzondere jubilea.

Ook voor de Dag van de Muntset kunt u jaarlijks bij ons terecht. Ieder jaar organiseren we een Dag van de Munt, waarbij een speciale muntset wordt uitgebracht, ieder jaar in een nieuw thema. Ook met deze set kunt u rekenen op een unieke penning. Deze muntset wordt eerst alleen verkocht op de Dag van de Munt in Houten, maar deze is later ook offline verkrijgbaar. Welke muntset u ook op het oog hebt: online bent u verzekerd van een gloednieuwe set met munten van de hoogste kwaliteit.