Zilveren Munten

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Zilveren munten

Met zilveren munten kiest u voor unieke verzamelaarsitems! Een prachtige munt van zilver is bij de Koninklijke Nederlandse Munt verkrijgbaar in verschillende soorten. Kiest u voor een losse zilveren munt, een muntset van zilver of een van onze collecties?  In ons assortiment zijn zilveren en gouden munten veelvoorkomend: van Nederlandse tot internationale uitgiften. Uw eerste aankoop zilver doen? Op onze website ziet u direct de mogelijkheden om topkwaliteit uitgiften te bestellen. Er zit gegarandeerd iets bij dat aan uw smaak voldoet.

Van alle tijden

U zult ontdekken dat er genoeg zilveren munten te koop zijn bij de Koninklijke Nederlandse Munt. Wat dacht u van een van de zilveren herdenkingsmunten? Jaarlijks komen er twee herdenkingsmunten uit, waaronder in zilver. Deze uitgiften versterken het verhaal van een gebeurtenis, persoon of belangrijk moment en worden geslagen in de allerhoogste kwaliteit. Daar kunt u bij ons van op aan!

Alle herslagen die in het muntgebouw worden geslagen, zijn ook verkrijgbaar in zilver: denk hierbij aan herslagen van historische handelsmunten zoals de Leeuwendaalder of de Scheepjesschelling. Geschiedenis komt tot leven in een bijzondere, zilveren munt van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk bent u hier voor penningen in zilver ook op de juiste plek. De meest uiteenlopende onderwerpen zijn terug te vinden in onze webshop: van sport en geschiedenis tot belangrijke organisaties en aandacht voor goede doelen.

 

Ontdek zilver met kleur 

Bij de Koninklijke Nederlandse Munt richten we ons ook steeds meer op nieuwe technieken. Een daarvan is het gebruik van kleur. Dit gebeurt ook bij zilveren munten. Zo ontstaan er prachtige exemplaren van zilver in de meest uiteenlopende vormen. Met de toepassing van kleur kiest u voor exceptioneel handwerk: in ons atelier zijn de zilversmeden druk bezig om uw munt van kleur te voorzien. Hiervoor worden alleen de allerbeste kleurpigmenten gebruikt. Ontdek al onze prachtige zilveren munten op de website.