Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door uw bezoek aan deze website gaat u hiermee akkoord.
0
Inhoud winkelmandje
Totaal: 
Bestellen

Stagiar financiële afdeling (proces inkoopfacturen analyse)

10-07-18
Werken bij KNM
Je stageopdracht
De stageopdracht is ontstaan doordat het bedrijf De Koninklijke Nederlandse Munt N.V. (hierna te noemen KNM) het proces van de inkomende facturen wil verbeteren door o.a. dit proces te digitaliseren. 


De volgende doelstellingen zijn van belang om de stageopdracht tot een goed einde te brengen
  1. Het in kaart brengen van de huidige situatie van het proces van de inkomende facturen
  2. Het houden van interviews en enquêtes met de budgethouders over het goedkeuring /informatie proces van de inkomende facturen
  3. Het in kaart brengen van de gewenste situatie van het proces
  4. Het maken van een selectie van pakketten die de gewenste situatie kunnen ondersteunen
  5. Het maken van een kosten/batenanalyse waarin de student rekening houdt met de kosten en baten die gebaseerd zijn op de gewenste situatie
  6. Het digitaliseren met terugwerkende kracht van de inkoopfacturen van 2018
Je werkomgeving
Je gaat werken in Utrecht samen met vier collega’s op de afdeling Finance. De stageperiode heeft een duur van tenminste 3 á 6 maanden. De startdatum van de stageperiode is in overleg te bepalen.

Je profiel
Je bent een gemotiveerde student met organisatietalent. Assertiviteit, integriteit en service, zijn eigenschappen waar jij je in kan vinden en waar je collega’s op kunnen bouwen. Je bent een teamspeler die daarnaast ook zelfstandig werk kan uitvoeren. Je wilt werkervaring op doen in administratieve activiteiten op de afdeling Finance in een commerciële omgeving. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je beschikt verder over goede kennis in MS Office en Excel en je beschikt over MBO/HBO denkniveau en opleiding.
Verder ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

We bieden
KNM biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van het maken van circulatiegeld voor diverse landen, het maken van herdenkingsmunten voor verzamelaars en ook het maken van onderscheidingen voor diverse overheidsorganisaties. Kortom, een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en je te ontwikkelen. Voorts, biedt KNM een marktconforme stagevergoeding aan.

Geïnteresseerd in deze stage?
Voor vragen over de functie helpt Kees Strunk (Financial Controller, T. 030-2910453) je graag. Je reactie kun je mailen naar sanela.gacevic@royaldutchmint.com.