Willy Wonka and the Chocolate Factory penning in coincard

€ 10,00
Willy Wonka and the Chocolate Factory penning in coincard

Willy Wonka and the Chocolate Factory penning in coincard

€ 10,00
  • Ter ere van het 50-jarig jubileum van de populaire film
  • Vind een van de vergulde penningen en win een rondleiding!
  • Vrolijke coincard geïnspireerd door de Wonka-chocoladerepen
  • Exclusieve penning in glanzende BU-kwaliteit
  • Officiële samenwerking met Warner Bros Consumer Products
Direct leverbaar
Uitgebreide beschrijving en specificaties

Deel dit product

Het is 50 jaar geleden dat Willy Wonka & the Chocolate Factory uitkwam! De muziekfilm, gebaseerd op het boek Sjakie en de chocoladefabriek van schrijver Roald Dahl, is voor veel mensen uitgegroeid tot een klassieker. De Koninklijke Nederlandse Munt slaat ter ere van het jubileum een speciale uitgifte in coincard. Bovendien kunt u een rondleiding door onze geldfabriek winnen. Lees snel verder…
 
Willy Wonka & the Chocolate Factory
Willy Wonka & the Chocolate Factory vertelt het verhaal van de arme Charlie Bucket. In de stad waar Charlie woont staat de chocoladefabriek van Willy Wonka (gespeeld door Gene Wilder), de beste snoepproducent ter wereld. De fabriek is al jaren gesloten voor buitenstaanders, totdat Wonka de fabriek openstelt voor vijf mensen die de gouden wikkel vinden om een van zijn chocoladerepen. Per toeval vindt Charlie geld op straat, waar hij twee Wonka chocoladerepen van koopt. U raadt het al: om eentje zit een gouden wikkel. Charlie wordt toegelaten tot de chocoladefabriek, waar hij Willy Wonka ontmoet en de gekste avonturen beleeft.
 
Vind de vergulde penning en win!
De coincard staat geheel in teken van Willy Wonka’s chocoladerepen. Op de uitgifte zelf ziet u Gene Wilder als Willy Wonka in zijn bekende tenue met hoge hoed, geslagen in MPI. Op de keerzijde staat het Willy Wonka & the Chocolate Factory-logo. Als verrassing heeft de Munt vijf vergulde penningen in de oplage gestopt, geïnspireerd door Willy Wonka’s gouden wikkels. Als u een van de felbegeerde vergulde penningen vindt, kunt u een rondleiding krijgen door onze geldfabriek (The Dutch Vault in Houten)!* Dus waar wacht u nog op? Koop de penning nu en misschien bent u een van de gelukkige winnaars.

* Maak een foto van de vergulde penning in coincard die u heeft ontvangen en stuur een mailtje naar klantenservice@knm.nl om uw prijs te claimen. Lees meer in de ‘Actievoorwaarden en spelregels: winactie Willy Wonka & the Chocolate Factory.
 
Meer informatie
Artikelnummer 0112967
Metaal Cu/Ni
Gewicht 15,5 g
Diameter 33,0 mm
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage 4.000