Aanstaande donderdag op KNM.nl: herdenkingsmunten van Beatrix in coincard

08 december 2015

Let op: inmiddels zijn de Gulden en Rijksdaalder online uitverkocht.

Op dinsdag 8 december startte de verkoop van de laatste Gulden en Rijksdaalder van 2001 in coincard. Aanstaande donderdag 10 december heeft u de kans om uw coincard verzameling aan te vullen met herdenkingsmunten van Koningin Beatrix. Op KNM.nl zijn dan verschillende originele 5 en 10 euro herdenkingsmunten te verkrijgen in officiële coincard verpakking.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te zijn wanneer deze uitgiften online beschikbaar zijn en wees er snel bij: van sommige coincards zijn slechts enkele stuks beschikbaar!

De Koninklijke Nederlandse Munt koopt ook verzamelingen terug. Daardoor komen wij soms weer in het bezit van eerder uitverkochte producten. Deze kunnen dan alsnog aangeboden worden aan verzamelaars die in het verleden niet de mogelijkheid hebben gehad deze te bemachtigen. Het gaat altijd om originele producten. De Koninklijke Nederlandse Munt zal nooit uitgiften bijproduceren en deze als origineel aanbieden.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close