Dag van de Munt 2014

14 mei 2014

Op zaterdag 14 juni vindt de 22e editie van de Dag van de Munt plaats, dé muntbeurs van Nederland bij de Koninklijke Nederlandse Munt! De dag staat volledig in het teken van de nieuwe Nederlandse euromunten van Koning Willem-Alexander. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in de volgende uitgiften, exclusief verkrijgbaar op de Dag van de Munt:

Dag van de Munt set 2014
Derde deel van de vijfdelige serie Innovatieve munttechnieken. Dit jaar met het thema ´kleur´, inclusief speciale penning van CuNi.
Muntrolpakketten 2014
Rollen van alle 8 euromunten 2014 in circulatiekwaliteit. Ook verkrijgbaar als ´Special edition´ inclusief de bijzondere 2 euro Koningsdubbelportret 2014.

Daarnaast wordt ook de - zeer beperkt beschikbare - Holland Coincard aangeboden zolang de voorraad strekt.


Activiteiten
Uiteraard kunt u weer de muntbeurs bezoeken waar alle prominente munthandelaren aanwezig zijn. Op veler verzoek zijn daarnaast twee geliefde onderdelen van het evenement terug van weggeweest:
- Bezoekerspenning: deze penning kunt u zelf slaan!
- Neem een uniek kijkje achter de schermen in de productie en de Eerste Slag ruimte van de Koninklijke Nederlandse Munt.
- Signeersessies met Muntmeester Maarten Brouwer
- Speciale kamer met de laatste producten van Beatrix en Willem-Alexander
- Vele standhouders

Deze editie zijn er twee ingangen om wachttijden zoveel mogelijk te minimaliseren. Er is een snelle ingang voor mensen die niet voor de speciale uitgiften komen. Iedereen die wel de Dag van de Munt-uitgiften wil bemachtigen kan de reguliere ingang gebruiken.

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws en updates over de Dag van de Munt 2014! En laat via Facebook weten of u erbij bent.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close