De Dag van de Munt

18 juni 2011

Vandaag opent de Koninklijke Nederlandse Munt zijn deuren voor het publiek tijdens de Dag van de Munt. Het thema dit jaar is '100 jaar Muntgebouw'. Naast de verkoop van exclusieve muntsets die alleen op de Dag van de Munt verkrijgbaar zijn, is het ook mogelijk het Muntgebouw inclusief de productieruimtes te bezichtigen.

U kunt vandaag de 100 jaar Muntgebouw Herdenkingsmunt bestellen. De ontwerper van deze munt Juan José Sánchez Castaño is aanwezig en geeft u graag uitleg over zijn ontwerp.
Speciaal voor kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd. Bekijk de activiteitenpagina. Hier krijgt u meer informatie over de activiteiten die er zijn op de Dag van de Munt.

De Dag van de Munt is van 9 uur tot 16 uur. Het wordt een bijzondere open dag die u als muntliefhebber zeker niet mag missen!


 


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close