Groep Heylen koopt Koninklijke Nederlandse Munt

22 november 2016

Vandaag is de overeenkomst getekend tussen het ministerie van Financiën en Groep Heylen voor de overdracht van de aandelen van de Koninklijke Nederlandse Munt N.V. Hiermee is de Belgische Groep Heylen de nieuwe eigenaar geworden van de Munt. KNM is blij met de komst van de nieuwe eigenaar, zodat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is.

De komende jaren blijft KNM verantwoordelijk voor de productie van de Nederlandse euromunten en herdenkingsmunten. Dat betekent dat uw abonnementen, collecties en bestellingen bij de Koninklijke Nederlandse Munt in de toekomst gewoon geleverd worden. Ook zullen er uiteraard nieuwe uitgiften ontwikkeld worden.

In januari presenteren we in de Muntpers Catalogus het nieuwe assortiment 2017.

>> Lees hier het persbericht (pdf).

An agreement was signed between the Ministry of Finance and Groep Heylen for the transfer of the shares of the Royal Dutch Mint. This means that Groep Heylen has become the new owner of the Royal Dutch Mint. The Royal Dutch Mint is happy with the arrival of a new owner. In the coming years the Royal Dutch Mint will remain responsible for producing Dutch euro coins and commemorative coins, so that the continuity of the company is assured. This takeover provides the Royal Dutch Mint the opportunity to strengthen its market position. We look forward to a pleasant continuation of our cooperation.

>> Read the press release here (pdf).


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close