Het ontwerp van de nieuwe Herdenkingsmunt ‘100 jaar Muntgebouw’ is bekend

17 mei 2011

Afgelopen weken heeft u de Koninklijke Nederlandse Munt achter de schermen kunnen volgen in de voorbereiding van de nieuwe Nederlandse Herdenkingsmunt ‘100 jaar Muntgebouw’.

Het ontwerp is bekend: de munt is ontworpen door Juan José Sánchez Castaño , modelleur bij de Koninklijke Nederlandse Munt. Wij zijn er trots op!

De portretzijde is in 3D gemodelleerd en brengt Koningin Beatrix op een waarlijk majestueuze wijze tot leven; een klassiek kunststuk.
De keerzijde daarentegen is een toonbeeld van innovatie. Nog nooit eerder vertoond op een munt: een QR-code. Scan deze code op de munt met uw mobiele telefoon en u zult meer te weten komen over deze herdenkingsmunt. De speciale pagina waar de munt naar verwijst, is na de Eerste Slag actief.

De nieuwe Herdenkingsmunt 100 jaar Muntgebouw: een must voor iedere verzamelaar!


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close