Koninklijke Nederlandse Munt op de World Money Fair 2016

03 februari 2016

De Koninklijke Nederlandse Munt is van 5 februari t/m 7 februari weer aanwezig op de World Money Fair in Berlijn. De World Money Fair is het grootste numismatische evenement ter wereld waar munthuizen, banken en verzamelaars samenkomen.

Wij ontmoeten u graag op onze stand, waar wij onder andere de World Money Fair Set 2016 aanbieden (oplage: 500 stuks). Deze set is het eerste deel in de serie ’Ich liebe Holland’ met ‘Die küste’ als thema voor dit jaar. De verpakking is voorzien van prachtige afbeeldingen waar de Nederlandse kust beroemd om is.


Nieuw: Speciale munthouder
Speciaal voor de World Money Fair 2016 is er een munthouder ontwikkeld met daarin een 1 euro 2016 in BU-kwaliteit. Deze munthouder is alleen te verkrijgen op de World Money Fair. Oplage 500 stuks.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close