Onofficiële uitgifte Wadden Vijfje met kleur

06 juli 2016

De Koninklijke Nederlandse Munt heeft meldingen ontvangen over een imitatie uitgifte van de gekleurde munten uit de Wadden Vijfje 2016 Combinatieset met verguld zilver en kleur.

Het gaat om een onofficiële uitgifte van het Wadden Vijfje met tweezijdig gekleurde munten in circulatie kwaliteit. De uitvoering lijkt op de officiële uitgifte van de Koninklijke Nederlandse Munt.
De kleurbedrukking van de officiële uitgifte van de Koninklijke Nederlands Munt is zeer verfijnd op de munten aangebracht zoals ook op onderstaande afbeelding te zien is. De gekleurde munten zijn uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van de Combinatieset. Ook bevat de officiële set een munt die partieel verguld is.De imitatie uitgifte is niet afkomstig van de Koninklijke Nederlandse Munt. Het ontwerp ervan is niet tot stand gekomen volgens de officiële weg: de ontwerper van de munt heeft hier geen toestemming voor gegeven. De officiële Wadden Vijfje Combinatieset met Verguld zilver en kleur is uitverkocht bij de Koninklijke Nederlandse Munt.

De officiële uitgifte van de Koninklijke Nederlandse Munt herkent u verder aan:
• De munten zijn verpakt in de officiële luxe houten cassette
• Gebruik van ons logo in goudkleur op verpakking
• Certificaat van Echtheid met specificaties van de munt, achtergrondinformatie over de munt, en contactgegevens van de Koninklijke Nederlandse Munt


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close