Vierde herdenkingsmunt van 2013 ter ere van 100-jarig bestaan Vredespaleis

01 augustus 2013

Op 15 augustus 2013 wordt de vierde herdenkingsmunt van dit jaar gelanceerd: het Vredespaleis Vijfje. Let op: de uitgifte is vanaf 9.00 uur beschikbaar in onze webshop (dit is een uur eerder dan volgens eerdere berichtgeving).

Het Vredespaleis bestaat in 2013 100 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot wereldwijd symbool van Vrede en Recht. De Eerste Slag op 26 augustus is het startsein van een reeks speciale evenementen tot en met 21 september - de VN Dag van de Vrede -, die benadrukken dat we blijven werken aan een betere wereld waarin conflicten vreedzaam worden opgelost.

Voor de echte liefhebbers start op 15 augustus om 9.00 uur een 48-uurs actie: bestel voor 17 augustus 9.00 uur minimaal €25,- aan Vredespaleis uitgiften en maak kans op de unieke marmeren Vredespaleis munt, waarvan er slechts één bestaat.


< Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van de nieuwste munten, leuke acties en het laatste nieuws!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief  

Volg ons ook op:

Veilig & vertrouwd

  • Echtheid gegarandeerd door onze experts
  • Unieke producten en exemplaren
  • Beveiligde verbinding bij afrekenen.
  • Volwaardig lid van Thuiswinkel Waarborg
thuiswinkel waarborg

Altijd op de hoogte van de nieuwste uitgiften en acties?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Koninklijke Nederlandse Munt! Dan bent u automatisch altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste uitgiften en het laatste muntnieuws.

Ja, ik schrijf me gratis in

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd.

close