Kernwaarden

Innovatief

Onze producten kennen geen grenzen en dat geldt tevens voor onze visie op vernieuwingen. Continue zoeken en vinden we verbeteringen in efficiency, (her)gebruik van materialen, veiligheid, productieprocessen en service. De  muntmeester en medewerkers van de Koninklijke Nederlandse Munt staan internationaal bekend om de adequate, professionele oplossingen bij bijzondere vraagstukken en om de waardevolle innovaties. Het resultaat: duurzame, effectieve vernieuwingen gericht op productkwaliteit en het belang van de klant, al meer dan 400 jaar.

Samenwerking

Samenwerken is ons credo. De Koninklijke Nederlandse Munt creëert alle hoogwaardige producten in nauw overleg met de klant. De samenwerking met (inter)nationale partners, leveranciers, designers, distributeurs en vele andere staat garant voor de optimale kwaliteit van onze producten en diensten. De jarenlange kennis en ervaring bewijzen ook op dit gebied dagelijks hun waarde.

Vakmanschap

De functie en waarde van munten zijn van groot belang in een moderne maatschappij. Vakmanschap en passie spelen een grote rol in de productie van onze munten, ongeacht type, functie of doel. In de benadering van de Koninklijke Nederlandse Munt gaat dit gepaard met een gedegen kennis en hoge mate van integriteit. Het respect voor alle gemaakte afspraken is voor ons en onze klanten de waarborg van continuïteit. Al sinds 1567.

Waardevol

Onze medewerkers en business partners dragen onvoorwaardelijk bij aan de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van de klant. Onze medewerkers waarderen de mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling. Veel inlevingsvermogen en begrip voor de klant stelt de Koninklijke Nederlandse Munt in staat hoogwaardige producten te leveren. In de wereld van waarde en geld bekleden we de toonaangevende positie. Onze mensen, producten en service maken alle beloftes waar, al ruim vier eeuwen lang.