Wholesale

Wilt u de officiële muntuitgiften van KNM aanschaffen als zakelijke afnemer en/of als munthandelaar?

De Koninklijke Nederlandse Munt distribueert (inter)nationaal veel van haar officiële uitgiften voor verzamelaars via enkele geselecteerde groothandelaren in binnen en buitenland. Zie ook de informatie pagina Where to buy.

Bij grotere hoeveelheden van onze officiële uitgiften kunt u ook rechtstreeks inkopen bij de Wholesale afdeling van de Koninklijke Nederlandse Munt. Speciaal voor u als zakelijke afnemer hebben we de mogelijkheid om een zakelijk account aan te maken, enkele voordelen hiervan zijn:

  • Rechtstreeks inkopen bij de bron (onder voorbehoud van beschikbaarheid voor de zakelijke markt).
  • Op verzoek ontvangt u van onze een speciale nieuwsbrief met daarin informatie over oplages, prijzen en beschikbaarheid van de officiële uitgiften.
  • U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse handelsbijeenkomst
  • BTW of een Marge factuur en kortingen op de officiële uitgifteprijzen (geboden kortingen afhankelijk van type uitgifte en aantallen. Zie hiervoor onze nieuwsbrief)

 Hoe werkt dit?

Om een zakelijk account te maken en uw aanvraag in behandeling te nemen, hebben wij een aantal bedrijfsgegevens nodig zoals:

  • Factuur / afleveradres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Kamer van Koophandel nummer, gerelateerd aan (de handel in) numismatische artikelen
  • BTW nummer

Houd er rekening mee dat alle verzoeken worden gecontroleerd voordat uw account is goedgekeurd. Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Neem voor meer vragen contact op met Janique van Son (wholesale@royaldutchmint.com) of telefonisch via 030-2910438.

Grotere aantallen KNM uitgiften als eenmalige bestelling

Wilt u de officiële muntuitgiften van KNM (eenmalig) aanschaffen in grotere hoeveelheden?

Dat kan onder voorbehoud van beschikbaarheid. Omdat de Koninklijke Nederlandse Munt een zeer uiteenlopend assortiment heeft, zijn geboden kortingen / staffelprijzen verschillend en voorraden wisselend. Neem voor een actueel overzicht, contact op met op met Janique van Son (wholesale@royaldutchmint.com) of telefonisch via 030-2910438.

Contact opnemen
U kunt u aanvraag het beste via email richten aan wholesale@royaldutchmint.com . Hier kunt u aangeven welke uitgifte u wenst te bestellen, in welke hoeveelheid. Op basis van deze informatie zullen wij u een aanbieding doen en informeren wij u over de beschikbaarheid.

Let op: Het is niet mogelijk om bij de Koninklijke Nederlandse Munt grote hoeveelheden losse Nederlandse euromunten te bestellen. Neem hiervoor contact op met De Nederlandsche Bank.