Officiële Eurovisie Songfestival sieraad Zilver

€ 119,95
Officiële Eurovisie Songfestival sieraad Zilver

Officiële Eurovisie Songfestival sieraad Zilver

€ 119,95
Stijlvol puur zilveren sieraad!
  • Hanger geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt
  • Limited edition! Slechts 500 stuks verkrijgbaar
  • Bijzonder en ingenieus ontwerp ontstaan uit water
  • Met genummerd Certificaat van Echtheid
  • Exclusieve samenwerking met het Eurovisie Songfestival
Uitgebreide beschrijving en specificaties

Deel dit product

Dit jaar gaat het echt gebeuren! De 65e editie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy gaat hoe dan ook door. De organisatie heeft hiervoor verschillende scenario’s uitgewerkt. De Koninklijke Nederlandse Munt lanceert met trots hét officiële Eurovisie Songfestival sieraad, verkrijgbaar als puur zilveren en als 14 karaat vergulde hanger.

Sieraad met alle winnende nummers
Eerder lanceerde de Koninklijke Nederlandse Munt drie exclusieve Eurovisie Songfestival uitgiften met een speciaal ontwerp. Met behulp van een unieke installatie werd een mix van alle winnende Eurovisie Songfestival tracks tot nu toe afgespeeld via een speaker met daarop een ronde bak water. De geluidsgolven die deze mix teweegbracht, werden via een 3D model omgezet naar een fysiek product met een bijzonder reliëf, dat de gehele geschiedenis van het Eurovisie Songfestival omvat. Lees alles over het ontwerp op deze pagina, of bekijk onze video.

De Koninklijke Nederlandse Munt is ontzettend trots op het ingenieuze Eurovisie Songfestival ontwerp en lanceert het dit jaar in de vorm van een prachtig sieraad. De voorzijde van de hanger toont het bijzondere waterreliëf. Op de keerzijde staat het logo van het Eurovisie Songfestival 2021 met het waterreliëf op de achtergrond.

Exclusief geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt
De Koninklijke Nederlandse Munt is de enige producent van het Nederlandse muntgeld en slaat jaarlijks euromunten, officiële herdenkingsmunten en verzamelaarsitems. De Eurovisie Songfestival hangers worden bij de Koninklijke Nederlandse Munt geslagen en zijn daarmee zeer unieke collector’s items met een bijzonder verhaal. Het Eurovisie Songfestival sieraad is bovendien streng gelimiteerd en wordt geleverd inclusief elegant collier, in een sieradendoosje met exclusief genummerd Certificaat van Echtheid. De zeer verfijnde elegante sieraden zijn echte blikvangers en zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Specificaties
Hanger Rond
Metaal Zilver 999/1000
Kwaliteit Prooflike
Gewicht 8 g
Diameter 22 mm
Oplage 500 stuks
 
Collier Compleet
Metaal Zilver 925/1000
Gewicht 3,35 g
Dikte 1,5 mm
Lengte 70 cm
Meer informatie
Artikelnummer 0110914
Metaal Zilver
Oplage 500