Enzo Knol Penning in coincard

€ 12,50
Enzo Knol Penning in coincard

Enzo Knol Penning in coincard

€ 12,50
  • ‘s Nederlands eerste vlogger met een eigen uitgifte
  • Levensecht portret design, nog nooit eerder is deze techniek toegepast
  • Het portret design wordt nu al beschouwd als één van de hoogtepunten van het jaar!
  • Uniek genummerde coincard
  • Exclusief geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt
  • Limited edition, op = op!
  • Onderdeel van de officiële Coincard Catalogus
Maximaal vijf per persoon.
 
Uitgebreide beschrijving en specificaties

Deel dit product

Beschrijving - Enzo Knol, de goedlachse 25-jarige Nederlandse vlogger, upload al geruime tijd maar liefst iedere dag een video waarin de kijkers zijn dagelijkse avonturen te zien krijgen. Hij heeft inmiddels meer dan twee miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal en daarmee een bijzondere mijlpaal bereikt. Enzo Knol is de eerste vlogger die wordt geëerd met een eigen uitgifte.

Voorzijde - De eerste stap in het proces voor de unieke portret weergave van Enzo Knol is het maken van tientallen foto’s van zijn gezicht en alle bijbehorende details en lijnen. Door de geavanceerde 3D en modelleer technieken is het portret vervolgens levensecht op de munt afgebeeld. De voorzijde wordt nu al beschouwd als één van de hoogtepunten van het jaar!

Keerzijde - De keerzijde toont het logo van Enzo Knol en zijn merk “Knolpower”; uitgevoerd op een wijze dat men terugbrengt naar de jaren ‘90! Het bewegende effect van het logo ontstaat doordat het logo als het ware van de munt af springt. Het muntmeesterteken en munthuisteken zijn verwerkt in het design, maar hiervoor is oog voor detail gevraagd, ontdekt u ze?

Meet & greet Enzo Knol
Enzo Knol signeerde zelf de eerste 200 exemplaren van de Penning in coincard bij de Koninklijke Nederlandse Munt in Utrecht! Bekijk hieronder de video.

 
Meer informatie
Artikelnummer 0105061
Metaal Cu/Ni
Gewicht 15,5 g
Diameter 33,0 mm
Rand Glad
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage max 5.000